keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uuden vuoden herkut ja toivotukset!

Vuodenvaihde menee meillä lasten ehdoilla. Hyvää ruokaa, herkkuja ja muutama pikkupommi hämärän tullen. Mutta se sopii mulle paremmin kuin hyvin, juhlat aikuisten kesken ehtii tulevaisuudessa viettää vielä moneen kertaan :) Vieraaksi saamme tuoreen vauvaperheen  ♥

Tarkemmin ottaen meillä syödään tänään risottoa katkaravuilla, lohella ja tietty runsaalla parmesanilla. Tykö vähän salaattia ja juomaksi lasilliset kuohuvaa, kuinkas muutenkaan :P


Jälkiruuan tein jo eilen valmiiksi, koska tänään on paljon muuta valmisteltavaa ja hommaa. Kokeilin ekaa kertaa tehdä jäädykettä. Rommirusina -sellaista. Ohjeesta poiketen puolitin rusinoiden määrän ja leikkasin veitsellä ne ihan pieniksi paloiksi. Seos maistui ihan järkyttävän hyvältä, valmis jäädyke vielä odottelee vieraita pakastimessa. Siksi alla lainakuva :D (ja totuushan tässä asiassa on se, etten saanut sitä irti vuuasta vielä ;)


Kuva: K-Ruoka.fi

Mitäs teillä tänään herkutellaan ja missä otatte vastaan uutta vuotta..?


TOIVOTAN ONNENTÄYTEISTÄ, MENESTYKSEKÄSTÄ JA LOISTAVAA UUTTA VUOTTA 2015 KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLENI!

Ensi vuonna joulublogini herää taas eloon syksyn aikana, tulehan silloinkin mukaan :) 

Meidän perheen joulujen välisiä touhuja voi seurata ARKILOVE -blogissani, lämpimästi tervetuloa myös sinne kurkkimaan ja kommentoimaan :)
http://arkilove.blogspot.fi/

20 kommenttia:

  1. Oikein hyvää uutta vuotta sinnekin!! Kuulostaa hyvältä tuo teidän uudenvuodenvietto. Meillä vietetään aikalailla samalla tapaa, vaikkei lapsia olekaan! ☺
    Nähdään tämän blogin tiimoilta taas syksyllä ja pitäneekin heti liittyä lukijaksi tuonne toisen blogin puolelle!!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! Joo, hyvin rauhallista 'menoa' täällä :D Mutta mukavaa silti :) Syksyllä taas ehdottomasti palaan fiilistelemään joulua ja ihanaa nähdä myös tuolla toisessa blogissani, mahtavaa että liityit lukijaksi ♥

      Poista
  2. Mukavaa vuodenvaihdetta <3 Tulin porukoille kokkailemaan ja katsomaan miten kissani selviää rakettien paukkeesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna, samoin ♥ Voi kisuparkaa - kumpa ei paljon paukkuisi!

      Poista
  3. Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi! Meilläkin mennään uusi vuosi lasten ehdoilla. Iltaa vietetään yhdessä mukavan porukan kanssa, syödään, herkutellaan ja paukutellaan vähän rakettejakin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Taiga ♥ Sama kaava sitten teilläkin siellä :)

      Poista
  4. Meillä herkutellaan tacoja. Lasten ilotulitus olisi iltasella torilla, mutta keli on taas liukas ja loskainen, joten ehkä jäämme kotiin kynttilänvaloon nautiskelemaan. Iloa uuteen vuoteen ja näkemisiin, ei kun kuulemisiin, ei kun lukemisiin taas tulevan joulun naristellessa nurkissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tacoja, nams :P Nautiskelu kuulostaa mainiolta vaihtoehdolta! Ja ehdottomasti lukemisiin ja tapaamisiin taas joulublogien maailmassa :)

      Poista
  5. Meillä on aina syöty omatekemää perunasalaattia ja nakkeja, mutta nyt salaatin kanssa korkataan tämän joulun neljäs kinkku. Aivan, meillä asuu lihansyöjiä muitakin kuin Hupi-koira. Tyttöni ovat täällä ilonamme, pojan saattelin juuri junaan, jotta pääsee kaupunkiin uutta vuotta juhlimaan. Tytöt toivoivat ihan perinteisiä raketteja ja tinan valamista, joten niillä mennään.Kiva tietää toisesta blogistasi, siellä tavataan! Suska koivuladesignesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neljäs kinkku - melkoista meininkiä :P
      Täälläkin meidän poitsu juuri aloittelee tinan valamista, kohta pääsen analysoimaan tuloksia :) Aivan loistavaa jos tavataan Suska Arkiloven puolella ♥ Kuulemisiin!

      Poista
  6. Hyvää Uutta Vuotta 2015, huomasin blogistasi että mullakin on tinat hankittuna, pitää kaivaa kaapista esiin, ettei vaan unohdu:) Parempaa Uutta Vuotta ja hyvin blogeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lumiukko ♥
      Täällä juuri tinan valamishommissa myös :) Hyvää uutta vuotta ja tapaamme taas syksyn 2015 mittaan joulufiiliksen nostaessa päätänsä.. :)

      Poista
  7. Kotona meilläkin. Raketit ammuttiin ja lapset varmaankin simahtavat ennen vuoden vaihtumista :) Oikein hyvää ja nautinnollista uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos valkoisiahiutaleita ♥
      Kotona on oikein rentoa vastaanottaa uutta vuotta. Kun vieraat lähti, vaihdoin oloasun päälle ja välillä kurkin raketteja ikkunasta.. :D
      Vanhin poika väitti jaksavansa valvoa, mutta ihan kun vähän alkaisi jo silmät lurpsua.. ;)

      Poista
  8. Upeaa alkanutta uutta vuotta Miru! Meillä vuosi vaihtui ystäväperheen luona herkutellen, höpötellen ja raketteja katsellen. Ruoka oli aivan liian hyvää ja napaparka on vielä tänäänkin ollut aivan ratkeamispisteessä... Tästä ähkystä on helppoa lähteä keventämään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Anu ♥ Kuulostaa täydelliseltä uudenvuoden juhlinnalta!
      Herkuteltu on täälläkin huolella ja nyt mietin mikä kymppikortti pitäisi hankkia ja minne.. :D

      Poista
  9. http://mummolatyyliin.blogspot.fi/?m=1




    Meillä taitaa muuten edelleen tinat odottaa kaapista vuodenvaihteesta.

    piti käydä vähän fiilistelemässä joulukuviasi sillä ajatukset joulusta ovat alkaneet hiipiä mieleen ja valmistelut pikkuhiljaa edetä.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Muori ja kiva kun olet täällä käynyt jo fiilistelemässä! :) Syksymmällä tavataan taas :)

      Poista
  10. Hei! Blogissani on sinulle tunnustus/haaste, jos haluat vastailla jouluisiin kysymyksiin :) http://joulumimminluona.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Tartun haasteeseesi syksymmällä varmasti! :)

      Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)