perjantai 19. joulukuuta 2014

Moderni joulukoti

Sain luvan kurkistaa kameran linssin läpi hyvän ystäväni kotiin näin joulun alla. Millainen joulukoti ison kivitalon sisään kätkeytyy? Kuulemma joulua ei oltu vielä kokonaan kotiin tehty, mutta pieniä lupauksia tulevasta juhlasta kuitenkin jo löytyi. Pelkistettyä ja kaunista pienin joulunpunaisin yksityiskohdin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitä tyylisuuntaa SINUN kotisi joulusisustus tänä vuonna noudattelee..? Modernia, skandinaavista, romanttista (mitä näitä nyt on) - vai ihan omaa? Mulla ainakin on sekaisin kaikkea mistä pidän ja maku vaihtelee tiuhaan tahtiin. Mies tykkää! NOT!
 
IHANAA ALKAVAA VIIKONLOPPUA!
(5 yötä jouluun!!!)

6 kommenttia:

 1. Hyvä kysymys, siis tuo, että mitä tyylisuuntaa kotisi joulusisustus tänä vuonna noudattelee..
  Tonttujen talossa ei todellakaan ole mitään erityistä tyylisuuntausta edustavaa joulusisustusta! Ja vaikka minä äitinä ehkä haluaisinkin välilä jotain pelkistetympää, graafista tms. niin lapset pitävät iloisesta tyylien sekamelskasta ja onhan se kyllä kovin kodikasta. Sitä paitsi jos talossa on 4 koululaista, jotka tuovat kotiin jouluaskarteluja koulusta ja tekevät vielä lisää kotona niin olisihan se vähän noloa jos niitä ei voisi laittaa esille siksi, etteivät ne sovellu sisustukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sekin aika sitten vielä koittaa, että äiti saa laittaa mieleistään :) Täällä meinaan ihan sama homma, mutta askarteluja tulee toistaiseksi vasta kahdelta lapselta.. Mm. keittiön verhotangossa roikkuu jättimäinen pahvipipari ;D ♥

   Poista
 2. Meilläkin on kaikki tyylit sekaisin, pääasia että minä tykkään ;)
  Kiva jos koristelu olisi hillittyä, mutta toisaalta tykkään että koristeita on paljon ja jotenkin tykkään maalaisromanttisesta joulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, pääasia että itse tykkää ja viihtyy! :)

   Poista
 3. Kaunis joulukoti ♥ Olipa tosiaan ajoitus näissä postauksissa. Meilläkin joulu taitaa olla ihan oman näköinen, eikä sitä oikein osaa laittaa mihinkään kategoriaan. Tänä vuonna tyyli on kuitenkin aika paljon riisutumpi kuin aikaisempina vuosina ja mukana on enemmän luonnon materiaaleja. Ihanaa kuitenkin kun tyylejä tuoda joulu kotiin on niin monia ja yhtään luotaantyöntävää joulukotia en ole kyllä vielä nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! ♥ Ajoitus oli kohdillaan, kyllä!
   Ja totta, jos joulukodissa tunnelma on kohdillaan, niin ei sillä tyylisuunnalla niin väliä :)

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)