perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukortit postiin tänään!

Aiemmin kehuskelin, miten viime hetken joulukorttihässäkkää ei tänä vuonna synnykkään, kun kortit ovat niiiin hyvässä hantissa. No joo, hyvässä ja hyvässä - nimet kirjoittamatta alle, osoitteet etsimättä, joulumerkit ostamatta. Käy sittenkin niin, etten ehdi niitä saamaan postin kuljetettavaksi. Meidän yrityksen kiireet painottuu aina tähän loppuvuoteen ja jostain oli pakko tinkiä - tänä vuonna ei sittenkään lähetetä joulukortteja. MUTTA kun kortteja kuitenkin on viittä vaille valmiina, niin jaamme niitä ensi viikolla postilaatikoihin ja kauempana asuvien sukulaisten ja ystävien korttirahat laitamme hyväntekeväisyyteen. Mitä kohdetta Sinä ehdottaisit?
Joulukorttien viimeisen jättöpäivän kunniaksi laitan kuitenkin muutaman kuvan melkein valmiista korteista.. :)

 
 
 
Mites siellä toisella puolen ruutua - onko kortit jo postissa? :)

IHANAA ALKAVAA VIIKONLOPPUA!
 

16 kommenttia:

 1. Tällä puolen ruutua vietiin joulukortit postiin jo eilen, päivää ennen deadlinea. Ja varmaan eka kerta ikinä ettei jäänyt viimeiseen päivään :D
  Tosi kauniilta näyttävät nuo korttisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Tontut olivatkin ajoissa :)
   Kiitos, kortit oli helppo toteuttaa - valmiit korttipohjat, leima ja tähtikoriste, mutta viimeistely vaan jäi viime tinkaan..

   Poista
 2. Kortit oli tehtynä jo marraskuussa, joten postiinkin vein ne jo viime viikolla :)
  Tarpeellisia hyväntekeväisyyskohteita on nykyään niin paljon, että on vaikea valita parasta tai tärkeintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, toi on kyllä niin fiksua tehdä ajoissa - onkohan musta tuohon ikinä?! :D

   Poista
 3. danke für die tollen bilder und inspirationen, liebe grüße und einen schönen freitag von angie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Danke Angie und einen schönen samstag wünscht :)

   Poista
 4. Todella kauniita kortteja <3 mekin laitamme nyt kolmatta vuotta korttirahat hyväntekeväisyyteen, niistä kertyy ihan mukava potti joidenkin joulua piristämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos valkoisiahiutaleita! :) Mäkin olen aiemmin laittanut parina vuotena hyväntekeväisyyteen, siitä tulee hyvä mieli ♥

   Poista
 5. Mä lähetin kortit eilen, yllättävän aikaisin.;D Voi, mikä sääli, ettet ehtinyt postiin..tosin voihan kortteja lähettää vielä, mutta hinta vaan on kovempi. Aivan uskomattoman upeat kortit sulla!:)

  VastaaPoista
 6. Wau mitä kortteja!! ☺ Minä lähetin tänäkin vuonna vain ihan muutaman kortin, lähinnä kummilapsille, parhaimmille ystäville sekä eläinlääkärille. Ja kortissa oli tietenkin Viski-koiran kuva! ♥
  Itse juuri kävin lahjoittamassa rahaa Kodittomien koirien ystävät ry:lle. Jotenkin vaan nuo eläimet ovat niin kovin lähellä sydäntä.... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :) Komeasta haukusta onkin varmaan saanut kivat kortit myös :) Hyvä lahjoituskohde siinäkin, ehdottomasti!

   Poista
 7. Nelisenkymmentä korttia lähti tänään. Vaikka ostin kortit, on runon valintaa, nimikirjoitusten asettelua tulosteelle (pienin ei jaksaisi kirjoittaa niin monta kertaa), tulosteiden liimailua, osoitetarroja ynnä muuta aikaa viepää, niin että viime tippaan jäi.
  Olemme Plan-kummeja, joten sitä voisin suositella hyväntekeväisyyskohteeksi tai Unicefia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hommaa on monennäköistä ja pakko joskus antaa periksi ja todeta, ettei aika vaan riitä.. Unicefille yhtenä vuonna lahjoitinkin, pitääpä taas tutustua siihenkin vaihtoehtoon paremmin.

   Poista
 8. Upeita kortteja teitkin! Itse sain muutaman kortin ekaa kertaa vuosiin postiin ja vielä pitäisi läheisten joulukasseihin muutama väsästä. Joka kaupungissa on vähävaraisia lapsiperheitä, joten se on minun ehdottamani hyväntekeväisyyskohde. Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! :)
   Kyllä, vähävaraisille lapsiperheille onkin lahjoja odottamassa autossa paperikassillinen, vien ne paikallisen urheiluseuran järjestämään keräykseen. Toki FB:n Jouluapua -ryhmän kautta olen myös lähettänyt useat paketit - siitä tulee joulumieli jos jostain ♥

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)