sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Onni on..

..oma metallipaja! Siinä missä jouluttelija ratkoo joka vuonna adventtikynttiläongelmaa tai lähinnä liian runsasta ideoiden viidakkoa - niin mies tekaisee sillä välin metalliputkista hienot kynttilänjalat! Kynttilänjaloista jalostui hieno ja muokattava adventtikynttelikkö. Asettelin eripituiset jalat toisen adventin kunniaksi sekalaiseksi ryhmäksi. Kuvat ei taida antaa oikeutta uljaille kynttilänjaloille, mutta livenä ne ainakin näyttää tosi kivoilta :) Adventtinumeroita löytyi joululaatikoiden kätköistä joka lajia, mutta metallin kaveriksi valikoituivat keraamiset numerot.
Tunnelmallista 2. adventtia kaikille teille!

8 kommenttia:

 1. Nuohan ovat vallan tyylikkäät! :) Miehillä on tapana ratkoa nämä käytännön ongelmat. Meilläkin mies ratkoi kujattomien jouluverhojen ongelman tänään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan olekin! :) Tyytyväinen olen lopputulokseen! Aivan mahtavaa, että teilläkin saatiin jouluverhot laitettua :)

   Poista
 2. Oi vaude miten hieno idea! Onneksi on tosiaan metallipaja. Aplodeja miehelle! Mietin tuossa että voisihan tuommoisen koota itsekin tinaamalla, kun hitsaustaitoja ei niin ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Siellä voi kyllä monenmoista kehitellä, kun katsoo materiaaleja vähän eri silmin.. :) Heitän tänään kunnon aplodit kehiin :D

   Poista
 3. Komean näyttävät ovat nuo kynttilänjalat!

  VastaaPoista
 4. Tulin kertomaan, että linkkasin blogisi omaani, joulukalenterin luulkuun 10 :) -Piia / On elettävä huolella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Piia - nyt vasta huomasin kommenttisi ♥

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)