tiistai 5. marraskuuta 2013

Hasselpähkinäglögiä

Taasen oli pienen glögimaistajaisen vuoro ja nyt kotiin näytti kulkeutuneen Hasselglögipullo. Sen nähdessäni olin ihan fiiliksissä, tuon täytyy olla hyvää! Kovat oli odotukset kun lämmitin pienen hörpyn glögiä, mutta kuinkas sitten kävikään..


..Mitenkäs sitä nyt kuvailisi?
Nätisti sanottuna en pitänyt mausta ja suoraan sanottuna glögi maistui siltä, kuin olisin nuolaissut tuhkakuppia. Miten voikin olla tuollainen tupakkainen maku glögissä.. :/
Ei siis tullut suosikkiani tästä, vaikka pullon perusteella olin jo niin valmis vannomaan. Jos joku muukin on tätä maistellut, tulethan kertomaan kokemuksesi!

Tuo pullo on muuten muovia. Pullon takana lukee, että kuljetuksen osalta pullon hiilijalanjälki on 70% lasipulloa pienempi! Lisäksi siellä lukee, että pullo sisältöineen on tuotettu omalla tuulivoimalla sekä pullo on täysin kierrätettävä korkkia myöten. Pointsit tästä, mutta muuten ei tulla enää meillä tapaamaan.. So long!

2 kommenttia:

 1. Hui! No eipä tarvitse sitten testailla. Toisaalta mä olen muutenkin sellainen, että pysyn vähän liian helposti vanhoissa hyviksi havaituissa ruuissa. Glögeistä ehdoton suosikki on Vip glögi. Blossaa haluaisin maistaa, mutta en uskalla jos se onkin pahaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makujahan on monia, mutta mies teki saman havainnon tästä tupakan mausta. Uusia glögimakuja on kyllä hauska maistella ja onneksi suurin osa hyvänmakuisia :)
   Blossaakin jo maistelin ja sitäkään meille ei enää osteta..

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)