lauantai 16. marraskuuta 2013

Arjen luksusta

Sain Arjen Timantteja -blogista kivan haasteen. Kiitos paljon, Anu T.! :)
Haasteena on kertoa kolme asiaa, jotka tuovat luksusta omaan arkeen.

1. Kiireettömät aamupalat
Meillä on välillä arkena harvinainen mahdollisuus viettää koko perheen yhteistä aamupalahetkeä, joka on mielestäni todellista arjen luksusta! Kiireettömään aamupalaan kuuluu olennaisena osana leipomosta aamulla haetut lämpimät sämpylät, vastajauhettu kahvi ja itsepuristettu appelsiinimehu.
Välillä sämpylät korvaa itsepaistetut croissantit. Yleensä leipomosta tarttuu matkaan myös jotain herkkua esim. bebet tai pienet vaniljaviinerit 'jälkiruuaksi'.


2. Lasten kanssa kotona oleminen
Mun arjestani luksusta tekee myös lapset. Olen niin kiitollinen lapsistani ja siitä, että pääsin muutamaksi vuodeksi hypättyä pois oravanpyörästä juoksemasta ja tekemään asioita joita rakastan. Olla lähettämässä ekaluokkalaista joka aamu kouluun ja vastaanottamassa iltapäivisin. Hassutella taaperon kanssa ja helliä vauvaa <3 Vaikka päätyöstäni olenkin äitiyslomalla, vastapainona lastenhoidolle teen myös kotona töitä omassa yrityksessä, omalla rytmillä, inspiroitunein fiiliksin :)

3. Kukat
Esteetikkona kukat tietysti hivelevät silmääni valtavasti ja tietenkin myös tuoksut ovat tärkeitä. Lempikukkiani (just to mention few) ovat liljat (hääkimpussani), amaryllikset, freesiat, hortensiat ja näin joulun aikaan ihanan herkkä jouluruusu sekä hyasintti, jonka tuoksu tekee joulun meidän kotiin.
 

Nämä arjen hemmottelut, jotka tuovat luksusta elämään, liittyvät siis Lambi Deluxen uuteen blogihaasteeseen jossa bloggarit kertovat vähintään kolme asiaa jotka tekevät heidän arjestaan vähän enemmän luksusta.  Tuo Lambin Deluxe on siis uusi, astetta ylellisempi wc-paperi. 

Mainitse siis haastebloggauksessa kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.

Omista arjen luksuksista haastan kertomaan seuraavat jouluiset blogit:
- Piparkakku
Hyppysellinen Tomusokerilunta
- Mustikkamäen Joulu

Mikä sinun arjen luksuksesi on? Kerrothan sen minulle.
Ihania blogeja on niin paljon ja tarkoitus oli haastaa vaan kolme, joten jos kirjoitat omaa blogia, voit vapaasti napata tämän haasteen mukaasi!
 

6 kommenttia:

 1. Moikka moi,

  Kiitos haasteesta, palailen siihen ensi viikolla. Oikein mukavaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiva juttu :) Tunnelmaa viikonloppuusi!

   Poista
 2. Ihania juttuja olet poiminut! Allekirjoitan nuo(kin) kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta haasteesta, tähän oli mukava tarttua. :) Luksusta sinulle alkaneeseen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tämä oli valtavan kiva haaste ja vieläpä hieno palkintokin luvassa jollekin onnekkalle! :)

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)