sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Julmust

Onko joku tutustunut tällaiseen joululimuun?

Bongasin tämän kauppareissulla ja mukaanhan se lähti. Ihan uusi juttu tämä ei näytä olevan jos Isoäiti Hildan reseptin mukaan tätä on valmistettu jo vuodesta 1912 :D
..No, enpä ole onnistunut ennen tällaista virvoketta näkemään saatikka maistamaan. Nyt on sekin tehty ja kyllä koko pullo tuhottiin hitaasti mutta varmasti. Toista en välttämättä osta, muttei tämä huonoakaan ollut! Pieni häivähdys Dr. Pepperin makua mutta ei ihan niin makea..


 
Alkoi kiinnostamaan mistä tämä juoma juontaa juurensa ja Wikipediasta löytyikin lisätietoa!

7 kommenttia:

 1. Täältä ilmoittautuu yksi jouluintoilija :) Enpä ole tuohon juomaan trmännyt, jotain muuta joulujuomaa ollaan kyllä maisteltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtista! Kävin vastavierailulla samantien ja liityin lukijajoukkoon, kiva kun löytyy aina vaan lisää ihania joulublogeja :)

   Poista
 2. En minäkään ollut ennen tätä huomannut kuin viimevuonna kun tuli myyntiin kauppaan jossa olin töissä. Työkaverini oli kyllä sitä juonut ennenkin, että on sitä ollut :) Itse en ole vielä uskaltanut maistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tää tosiaan mitään superherkkua ollut, mut tulipahan maistettua! :)

   Poista
 3. Tuo Julmust ei oo mun makuun, ostin sitä pullon viime vuonna. Tänä vuonna näin taas kaupassa ja sanoin miehelle, että pitäiskö ostaa. Myös SodaStreamilla on ollut Must -limpparia eikä sekään ollut mun mieleen. Vasta tuota JulMustia juodessani tajusin, että että toi Must -limppari olikin juuri tätä joulujuomaa :D.

  VastaaPoista
 4. Tuttu juoma. Näitä on kahta eri merkkiä markkinoilla: tuo sun esittelemä ja sitten etiketillä: Joulujuoma/Julmust; valmistaja Stockmos, Ruotsi.
  Veimme muutama vuosi sitten tätä joulun alla käydessämme pariin paikkaan, mistä tätä ei ole saatavilla, ja nyt se on tuliaistoivelistalla.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)