keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joko se meni?

Sinne se aatto mennä humahti, niin odotettu päivä ja hups vaan, se on jo ohi! Mutta aatosta ei puuttunut tunnelmaa, herkkuja, päiväunta, ihania lahjoja, yllätyksiä ja taas kerran herkkuja. Eikä järkytyksen poikaseltakaan vältytty! Joulupukin lähdettyä huomattiin, että iso osa lahjoista puuttui. Elämäni viikko ennen jouluaattoa meni filmirullan lailla silmien editse, kun koitin miettiä missä lahjat voi olla. Muun muassa kaikki siipalle ostamani lahjat olivat teillä tietymättömillä. ONNEKSI sitten muistettiin, että ne olikin varastoitu eri varastoon kuin muut lahjat, eivätkä ne olleet kulkeutuneet illanviettopaikkaan ollenkaan. Iso HUH! No kotona olikin sitten paljon avattavaa lisää :)

Joulupöydän lisäksi herkuttelemme perinteisesti blineillä ja jälkiruokapöydästä löytyi tänä vuonna myös karpalojuustokakkua. Ilmeisesti ei saatu tarpeeksemme eilisistä blineistä, koska juuri laitellaan blinitaikinaa tekeytymään :P

                                             RENTOUTTAVAA JOULUPÄIVÄÄ KAIKILLE!

2 kommenttia:

 1. Oijoi, näyttääpä hyvälle! En olekaan tehnyt itse koskaan blinejä. Ovatko hankalia? Yksi joulun haastavimmista jutuista on täälläkin usein tuo kaikkien lahjakätköjen muistaminen ;) Onneksi teidän kätkö löytyi hyvissä ajoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varsinkin maistui :P Ei blinit ole hankalia valmistaa laisinkaan, netistä löytyypi hyviä ohjeita. Ollaan tehty parilla eri ohjeellakin, toisessa blinitaikinan piti antaa tekeytyä 8-12h (huoneenlämmössä) ja toisessa vaan tunteroisen. Ensimmäisessä enemmän makua.
   Mä olin ihan varma, että meidän lahjat oli varastettu autosta jossain välissä ja joulumieli oli hippasen aikaa häviksissä, mutta hyväksi onneksi ne löytyivät :)

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)