maanantai 3. lokakuuta 2016

Punaista ja vihreää

Tiedättekö mikä on aivvvan mahtavaa! Se, että tämän vuoden Loimu -vuosikertaglögin makuna on KIRSIKKA. Tätä olen odottanut glögien saralta - all time favourite makuni 
Nyt pitäisi enää malttaa mielensä, että glögit saapuvat tämän kuun kuluessa Alkojen valikoimiin. Jos et (sinäkään) malta odottaa, niin tässä hyvä --> korvike <--.

Kuva: hanseaten-select

Blossa 2016 taasen maistuu VARIKSENMARJALTA yhdistettynä klassisten glögimausteiden lisäksi koivumahlan makeuteen ja kevyeen savuisuuteen. Juomalla haluttiin luoda maku- ja tuoksumielikuva metsäretkestä, joka päättyy illan suussa nuotiotulen ääreen. Toivottavasti ei mene ihan metsään.. ;)  
Kuva: Blossa

Näin kumpaakaan vielä maistamatta odotukset Loimulle on korkeat ja uskon siihen, että juoma ne myös lunastaa. Koska kirsikka. Blossa taasen onnistui mielestäni viime vuonna, mutta tämän vuoden kuvauksesta tulee väkisinkin mieleen kitkeryys. Mutta tämähän jää pian nähtäväksi (ja maistettavaksi)..

ILOA VIIKKOOSI!

12 kommenttia:

 1. Nyt mä vasta huomasin, että olet palannut blogin pariin! Ihanaa joulufiilistelyä taas :) Tuo kirsikka vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoiselta, metsäinen Blossa taas aika erikoiselta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hensku ♥ Väkisinkin jouluihminen heräilee nyt viimeistään :) Samaa mieltä kanssasi glögeistä! :D

   Poista
 2. Mä vähän pohdin, että jos menisi tämän joulun omilla sekoituksilla, mutta ehkä sittenkin tuo Loimu pitää kotiuttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loimu taitaa kyllä olla kotiuttamisen arvoinen :)

   Poista
 3. Saanko tunnustaa, että en ole IKINÄ maistanut en Blossaa enkä Loimua, vaikka kova joulu-ja glögifani olenkin...?! :0
  Tänä vuonna lupaan tehdä parannuksen - ainakin yritän. Tai onhan tuota kirsikanmakuista Loimua ehkä aivan pakko maistaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tunnustukset tässä blogissa sallitaan :D Eikä se niin vaarallista ole, jos on jäänyt glögit juomatta - aina ehtii makustella jos siltä tuntuu :) Niin odotan tämän vuoden Loimua - sen _täytyy_ olla hyvää! :D

   Poista
 4. Tällä glögihommalla jo "makustelinkin" yhtenä päivänä. En malta odottaa... Glögit ei kuulu vaan jouluun, vaan myös syksyyn. Silloin sitä lämmittävää jotenkin kaipaa kaikista eniten. Kunpa vielä olisi jokin "syksyglögi"!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että täältä löytyy paljon muitakin glögien odottajia :D Ja todellakin, oma syksyglögihän pitää saada - mahtava idea!

   Poista
 5. Oooh, kirsikasta en välitä mutta Blossaa voisin kokeilla...:) Viime viikonloppuna tuli mökillä lämmitettyä ensimmäiset punaviiniglögit, kyllä vain lämmitti mukavasti!

  Ihanaa loppuviikkoa sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja yhtä monta kuin jouluihmistäkin :) Mielenkiinnolla kumpaakin juomaa odottelen makusteltavaksi.. Punaviiniglögit mökillä - kuulostaa täydelliseltä :) Ihanaa viikonloppua! ♥

   Poista
 6. Oi, kirsikka :) Sitä odotan, kuten Blossaakin. Onpa ihanaa, että olet palannut taas tänne blogirintamalle :) / Jani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano - tätä on niin odotettu! Ja kiitos Jani taas lämpimästä vastaanotosta ♥

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)