sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Shoppin' until droppin'

Pitäisi kai 1.adventtina rauhoittua joulun odotukseen, mutta tämä päivä tuntuu olleen pyhitetyn vain shoppailulle! Kävin käsityöläismyyjäisissä ja löysin sieltä kaikkea ihanaa.. Keraamiset adventtinumerot, virkattuja lumihiutaleita, helmikanan sulista tehdyt korvakorut ja suloisen heposen.
       

Myyjäiset olivat pullollaan käsintehtyjä ihanuuksia, mutta jatkoin matkaani pitkästä aikaa kunnon sisustusostoksille. Tarkoituksena uudistaa olohuone jouluksi. Tilattuna on jo uudet verhot ja tänään löysin maton sekä hyllyn. Sitten ostin kalustemaalin, jolla maalataan olohuoneen pöydät (arkut). Löysin myös ihanasta herkku- ja lahjakaupasta jouluisia ihanuuksia, mm. niin älyttömän kauniin ja ISON paperitähden, etten tiedä mihin ihmeeseen sen oikein laitan :D Palailen näihin ostoksiin vielä myöhemmin... :)

Tunnelmallista ensimmäistä adventtia kaikille!


2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä, lumihiutaleet ovat upeita. Niitä piti itsekin tehdä kuuseen, mutta vielä ei ole edes lankaa ostettuna. Vähän harmittaa kun jäi hyvä myyjäisviikonvaihde väliin lapsen synttärirumban takia, mikä on tärkeätä tietysti sekin. Ja eiköhän noita myyjäisiä tässä vielä löydy myöhemminkin. Mukavaa joulukuun alkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itekin ihan kauheesti :) Myyjäiset oli kyllä pullollaan taidokasta ja kaunista joulujuttua, vähän jäi harmittamaan etten ostanut kuusen alle virkattua mattoa, mutta ehkä ehdin vielä sellaisen jostain hankkia.. Ihanaa joulukuun alkua sinulle myös! :)

      Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)