tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukuuta!

Eilen sytyteltiin ensimmäisen adventin kunniaksi kynttilöitä. Meillä adventtikynttilät jäi vain toteutusta vaille valmiiksi, niin päätinpä sitten että meillä sytytellään tänä vuonna adventteina se kynttilä, mikä eteen sattuu tulemaan :) Nyt vastaan tuli limupullo, johon kiepautin peltisen numeron kaulaan.
 
 
Joulukuu - joulubloggarin odotetuin kuukausi, mutta saapui kuitenkin niin varkain. Ja nyt ihana lähtölaskenta on alkanut! Enää 24 päivää jouluaattoon.. ♥
 
 
TERVETULOA JOULUKUU!

12 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää ensimmäisen adventin kynttiläsi! Mukavaa viikkoa ja ihania joulukuun päiviä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin yksinkertaiselta.. ;)
   Kiitos Anu, samoin sulle ♥

   Poista
 2. Ostin Murenasta numerot adventtikynttilöihin ja mulla oli valmiina sellaiset paksut kynttilät, mutta eihän niiden numeroiden langat riittäneet kynttilöiden ympärille. En sit jaksanut alkaa virittelemään niitä, vaan laitoin ihan vaan tuikkukippoon sen numeron, ajakoon siinä saman asian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen haalinut kolmet eri numerot, peltisten lisäksi puiset ja keraamiset. Luulen, että ne tässä adventtien kuluessa vaihtuvat mielialan mukaan :D Ja pääasia, että poltellaan kynttilöitä - numeroilla tai ilman - eiks jeh? :)

   Poista
 3. Ihanaa, että jokaisen adventin kynttilä voi olla erilainen. Ja kuten edellisen kommentin yhteydessä totesit: pääasia on, että poltetaan kynttilöitä. Kaunista viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin oli hyvin vapauttavaa, kun sen tajusin :D Kun en kertakaikkiaan ehtinyt toteuttamaan mitään ihanaa DIY -adventtikynttelikköä.. Onneksi niitä on saanut ihastella muiden tekeminä täällä blogimaailmassa :)
   Ihanaa viikkoa sinulle! ♥

   Poista
 4. Mukavaa alkanutta joulukuuta kera kynttilöiden :-)

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää tuossa pullossa kynttilä. Ihanaa joulukuuta Miru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taianomaisia joulukuun päiviä sinne paketointiväellekin ♥

   Poista
 6. Pullohullu tykkää kuin hullu pullosta :D Kaunis toteutus! Tunnelmallista joulukuuta, Miru!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)