tiistai 15. joulukuuta 2015

Tervetuloa glögille!

Aivan mahtavaa, että täällä etelässäkin on vihdoin lunta maassa! Kyllä se joulufiiliskin vaan nousi ihan eri sfääreihin, kun maa muuttui valkoiseksi ja vesisateet ovat ainakin hetken tauolla... Ajattelin vinkata teille tosi hyvästä glögistä samalla kun kävin villassa fiilistelemässä. Herrljungan valkoviiniglögi on nimittäin ihan viimeisen päälle herkkua! Glögiä kuvataan Alkon sivuilla näin: Vaaleankeltainen, hedelmäinen, sitrushilloinen, inkiväärinen, kanelinen, neilikkainen.
 
 
Pipareitakin leivottiin lasten kanssa eilen. Yllättävää kyllä 2,5 -vuotiaalla riitti eniten kärsivällisyyttä (jopa enemmän kuin äidillä) kaulia taikinaa ja painella kaikilla mahdollisilla muoteilla kuvioita.
 
 
 
 
Isännys oli ostanut tuollaisen kuvissa vilahtelevan kauniin kuparinauhavalosarjan, jota luulin ensin osaksi jotain purettua sähkölaitetta, mutta kun tajusin asian oikean laidan - ihastuin! Aivan ihana valolanka - näitä pitää saada useampi.
Vähemmän onnistunut ostos toiselta puoliskolta oli tuo 'kaksmetrinen' kanelitanko höystettynä kaikenmoisilla härpäkkeillä! En edes tiennyt tuollaisia jättitankoja olevan olemassa.. :D
 
 
ENÄÄ 9 PÄIVÄÄ JOULUUN..!
 

16 kommenttia:

 1. Oi,mä niin odotan viikonloppua ja loman alkua! Että saisi rauhassa fiilistellä, ilman että takaraivossa on koko ajan ajatus jostain roikkuvasta työstä...Olen mä kyllä glögiäkin lämmittänyt silloin tällöin mukillisen, viime viikonloppuna maisteltiin veljeni tuomaa Hans Välimäen omenaista glögiä. Minusta se oli liian makeaa.;D No mutta, jouluun on enää tosi vähän aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikonlopun odottelua Taina, pian se loma jo alkaa! :) Sitten voi lämmitellä glögiä ihan työkseen :P
   Välimäen glögiä en olekaan vielä maistanut..

   Poista
 2. Joutunee kokeilemaan tuotakin glögiä, kiitos vinkistä. Niin kauniita kuvia ja tunnelmaa, villassa on joulun tuntu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, on sen verran hyvvää :) Kiitos Suska - villassa vilahtelee välillä joulu ♥

   Poista
 3. Kiitos kutsusta, mä täällä pakkailen autoa ja lähen kohta ajelemaan. ;) Tuo valosarja on niin ihana ja sellainen on saatava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä, ei ole vielä näkynyt! Kyllä glögiseura aina kelpaisi ♥ Valosarja on aivan bueno ja siitä pitää miehelle kyllä antaa krediittiä.. :)

   Poista
 4. Pitänee tuotakin glögiä ostaa ja tuo Airamin valolanka onkin hienompi kun ledit eivät ovat johdon suuntaisesti eivätkä törrötä kuten useimmissa muissa valoissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuota glögiä kelpaa maistella :) Tuo valolanka on just sopivan yksinkertainen ja huippukaunis ♥

   Poista
 5. Ihanasta joulublogista kiittäen ja ihanaa joulunalus aikaa toivotellen! Näin valolangasta mainoksen, mutta unohdin. Valolanka on saatava vielä,oikeastaan minulla on paikkakin sille. Glöki kuuluu jouluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Seija ♥ Mukavaa joulunodotusta sinullekin! :)

   Poista
 6. Villa täynnä lämmintä tunnelmaa :) Me suunnataan laivalle tänään. Täytyy katsoa, mitä glögejä sieltä löytyy tuliaisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava siellä viileässä villassa on lämmintä glögiä siemailla :) Kivaa laivareissua teille ja monia oivia glögilöytöjä myös! :)

   Poista
 7. Voi miten ihania kuvia ja tunnelmallinen miljää. Nautinnollisia glögihetkiä! :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)