perjantai 26. lokakuuta 2012

Ihana ensilumi

Taas se tuttu lumi tuli ja yllätti Suomen kansan - mut mukaanlukien! Yöllä huomasin maailman värjäytyneen ihanan valkoiseksi, mä niin rrrakastan lunta! Lunta, hentoa lumisadetta, talvea, pikkupakkasta ja ..JOULUA! Tänään annoin luvan sisälläni asuvalle jouluzillalle (vrt. bridezilla) tulla esiin piilostaan ja kantaa ekat jouluvalot varastosta sisään, ihan vaan pöydälle. Mietin mihin ne asettelisi, lasivaasiin, lastenhuoneeseen vai joko ikkunalle - ei kai sentään!
Lyhdyt palavine kynttilöineen näytti ihanalta aamuhämärissä, lumen peitossa. Niin oli kuulkaa jouluaattofiilis. Parina aamuna oli sellainen olo jo syyskuussa :D
Nyt paistaa jo aurinko ja lumi kimaltelee niin kauniisti. Tästä se nyt lähtee, talvi ja meidän perheen Joulun odotus..
Alta löytyy tämän aamupäivän fiiliksiä kuvina ja todistusaineistoa siitä, että olen pystynyt pitämään orkidean hengissä jo monta viikkoa! Kesäkukkaselle kävi toisin, pakkanen on tainnut vähän puraista sitä, kun näyttää niin loukkaantuneelta..  
Blogissa kirjoittelen kaikkea mahdollisia tunnelmia Jouluun liittyen, tervetuloa lueskelemaan ja kommentoimaan! :)

 

 6 kommenttia:

 1. Toinen joulunodottaja ilmoittautuu. Mä olen jo jonkin aikaa odottanut, että koska kehtaa aloittaa joulupostaukset ;) Ehkäpä tämä ensilumi on hyvä kohta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, ihanaa! Sun joulupostauksia odotellessa :) Ja tää on ihan ehdoton hetki aloittaa jo jouluhössötys, lumi maassa ja melkein jo marraskuu.. ;)

   Poista
  2. Niin kaunis valkea on sinun joulunodotuksesi!
   Ihania kuvia.
   Minun joulussani on myös joulunpunainen, kuten kuvassani.

   Poista
 2. Ihana blogi, lisäsin lukulistalleni :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)