keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Pukinkontin ensimmäinen täyte

Niinpä se tuli hankittua, ensimmäinen joululahja meidän eskarille. Muistipeli!
Ei mikään kännykkäpeli tai konsolipeli, vaan ihka-aito 'korttipeli'.
Muistan itse pelanneeni lapsena muistipeliä ja taisi esikoisella olla Muumi -muistipelikin ihan pienenä ukkelina.. Odotan jo, että joulupäivänä koko jengi ollaan pöydän ääressä ja pelataan - simple things, you know.. :)

Kaupan jonossa bongasin Kotilieden Jouluelämää -lehden - ostettavahan se oli.
Mukavia pikku vinkkejä sieltä nopeasti luettuna bongasinkin.. miten ehdin toteuttaa kaikki mitä olen suunnitellut?! Positiivinen ongelma, kun mitään ei ole kuitenkaan pakko tehdä, vaan hyvällä fiiliksellä ja sopivan ajan löytyessä, inspiraation vallatessa, ihania jouluisia juttuja voi pikkuhiljaa toteuttaa..
Ehdottomasti pitää muistaa seurata Kotilieden Joulublogia, jota kirjoittaa Sari Rantanen.
Blogi löytyy täältä: http://kotiliesi.fi/joulu/joulublogi/

Nyt jatkan Joulunumeron lukemista kaikessa rauhassa, kun kuopus koisii :)
'Kaikessa rauhassa' = esikoinen söi mun suklaat :P                                   Appelsiinin tuoksu kuuluu ehdottomasti myös Jouluun..

2 kommenttia:

  1. Kivoja ovat kaikenlaiset pelit. Meillä on mökillä ollut suosiossa erilaiset luonto-pelikortit. On kalakortit, pihan kasvit, linnut ja ötökät. Pelkkiä perhoskortteja ei ainakaan meillä ole.
    Simon koko nimi on Simo Ilmari. Nyt Marimekossa on myynnissä Simo-rusetti ja Ilmari-solmio. Ne haluaisin panna pukinkonttiin. Simon täytyy kyllä itse vähän pohtia rusettia, mutta eikö olisi IHANA!

    VastaaPoista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)