tiistai 4. marraskuuta 2014

Joulun murenoita

Tai paremminkin kimpaleita - mutta Murenassa. Salosta löytyy ihana, pieni herkkupuoti nimeltä Herkku ja Lahja Murena, jossa on paikallisten tuottajien lähi- ja luomuruokaa ja mm. italialaisten herkkujen lisäksi runsas valikoima kauniita lahja- ja sisustustavaroita. Nyt Murenaan oli saapunut joulu. Kaunis, tunnelmallinen, runsas, tuoksuva joulu! Tässä muutama poiminto Murenan tämänvuotisesta joulumaailmasta. Mun oma jouluni on hyvinkin pitkälti valkoinen/hopeinen ja nämä poiminnot tyylilleni uskollisena. Mutta puoti pursusi myös perinteistä joulunpunaista, joten sitäkin pitää vähän teille väläytellä :)

  
 
 
 
 
 


 

 
 
 
 
 
 
 Näyteikkunaa sulostutti tämä aidoista piparkakkutaloista koostettu joulukylä.
 
Mitäs piditte puotiesittelystä, osuiko silmään jotain kivaa? Mä ihastuin noihin jättikokoisiin piparkakkumuotteihin, suklaisiin (ylläri!), glögivalikoimaan ja sammalasetelmiin - joita pitää ehdottomasti itse kokeilla tehdä. Vielä ei taida olla liian myöhäistä kerätä sammalta, jos heti lähden?! :D
 
ILOISTA TIISTAITA!

18 kommenttia:

 1. oh, i so need that fox cookie cutter!! it is soooo cute!

  VastaaPoista
 2. Kiva puotiesittely ja kaikenlaista kivaa hyllyt pullollaan =)

  VastaaPoista
 3. Oih, miksi tuollaista ei ole meillä! Ihania!

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olenkin hyyyvin onnellinen siitä, että täältä Salosta löytyy tällainen herkkujen ja kauniiden esíneiden aarreaitta - sinne pitää päästä aina uudelleen :)

   Poista
 4. Ai osuiko jotain silmään? No osui, ja paljon osuikin. Salon retki täytyy tehdä nopeammin kuin nopeasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä ei voi kyllä olla osumatta - ja mun kuvissa vasta promille kaikista ihanuuksista! :D

   Poista
 5. Ai kun ihana puoti. Siellähän oli kaikkia kivaan. Itse ihastuin kans noihin piparimuotteihin............vaikka kotona on jo aika hyvät varastot. Sielu ihan lepää kauniissa kaupassa vaikka ei aina mitään ostaisikaan.
  Kiitos mukavasta shoppailureissusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mun piparimuottivalikoimat tulee uhkaavasti laajenemaan tänä vuonna.. ;) Kiva kun tykkäsit 'kierroksesta' Paukku! :)

   Poista
 6. Ihana puoti,menisin ihan sekaisin tuolla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä syy seota! Niin mulle käy joka kerta.. :D

   Poista
 7. Tuollahan pitää käydä seuraavalla Salon käynnilläni :-)

  VastaaPoista
 8. Minäkin olen jo käynyt avaamassa oman "Murena-jouluni"! ☺ Joululahjaideat vain "muhivat" päässäni käynnin jälkeen. Muutaman viikon päästä viimeistään on hyökättävä kauppaan ostoksille, varaten mukaan paljon aikaa ja jykevä ostoskassi!
  Mukavaa joulunodotusta!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nanne! Kävin kurkkimassa Murena -postauksesi, harmi kun en ehtinyt viralliseen joulunavajaisiltaan! Kävin napsimassa kuvia jo etukäteen :D Olisi ollut hauska tavata muitakin täältä seudulta :) Ja kyllä, ostoksille ollaan täältäkin menossa vielä ennen joulua!
   Kiitos samoin, nautihan joulun odottelusta! :)

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)