keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Cappuccino Da Capo

'Monille suomalaisille Da Capo on tuttu maku lapsuudesta. Nimi tulee musiikkitermistä, Da Capo = alusta uudelleen. Da Capo syntyi kun tuotannossa ylijääneet liköörikonvehdit otettiin uusiokäyttöön.'

Näin tulin lukeneeksi uuden Da Capo Cappuccino -rasian kyljestä. Näitä uutuuksia tulee aina maistettua, ehkä vain todetakseen että vanha versio on sittenkin parempi :)
Ootko jo maistanut?

 
Tästä namusta syntyi kuitenkin oikein herkullinen juoma näin:
 
- Kuumenna kupillinen maitoa
- Sulata maidon joukkooon suklaita (n. 6kpl)
- lisää joukkoon espresso tai vahvaa kahvia maun mukaan.
 
 
 
HERKKUA KESKIVIIKKOA, YSTÄVÄT!

8 kommenttia:

  1. die bonbon sehen lecker aus!!! liebe grüße von angie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Das kaffeegetränk mit schokolade war köstlich :)

      Poista
  2. Alkuperäinen Da-Capo on parempaa :-) Kiva oivallus sulattaa noista makukahvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! :)
      Mutta kahvista tuli kerrassaan herkullista :P

      Poista
  3. Minä sain näitä äidiltä pikkujoululahjaksi. Minustakin alkuperäinen on parempaa, mutta ei tämäkään huonoa ole! Tämän paketin hyvä puoli on se, että riittää että ottaa vain yhden suklaan kerrallaan. Normi dacapoja pitää vetää kerralla koko paketti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta - yksi kerrallaan tätä makua piisaa :)

      Poista
  4. Mulle ei maistu ne perinteiset DaCapot, mutta noi cappucinot on hyviä. Ostettiin noita miehen vanhemmille, kun jommalla kummalla heistä oli jotkut merkkipäivät. Miehen isä sanoi myös, että ne perinteiset on parempia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuasioita näköjään hyvinkin pitkälti :) Mutta hyviä kaikki tyynni - kunhan on suklaata :P

      Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)