torstai 24. lokakuuta 2013

Appelsiinisuklaaglögiä

Mies kävi päivänä eräänä kauppareissulla Systembolagetin kautta ja edessä oli taas ihmeteltävänä uusi glögipullo. Nyt ollaan meinaan pyhällä alueella - appelsiinisuklaa kun on mun suurinta herkkuani! 'Lumoava' -pullon kaunis etiketti pistää heti silmään ja alla teksti pienellä ..Lignell&Piispanen! Wohoo! Tässähän on täydet mahikset, että tämä on hyvää! :)Pullossa lukee: 'Lämpimän jouluinen, appelsiinilla ja suklaalla maustettu punaviiniglögi'.
Lämmitin tilkkasen juomaa, tuoksu on lupaavan suklainen ja pieni maistiainen lunastaa lupaukset lumoavasta! Toimii! Nyt tarvittais vielä sitä itse appelsiinisuklaata tämän kaveriksi. Ei ole kuin Geishaa, kauhee kriisi ;) Ai niin ja mites se laihari...

Lumoutumiseni näkyy kuvistakin, eihän niistä mitään selvää saa! Ihanaa! Moi!

6 kommenttia:

 1. Katselin kyseistä pulloa Alkossa - taidanpa uskaltautua ostamaan :)

  VastaaPoista
 2. Mullekkin tätä! Tämmöiset on aina vähän riskipeliä, jos lupaus mausta on jo suosikkiaineksista niin odotukset on aika korkealla. Pitäisi vielä rohkaistua maistelemaan tämän vuotiset Blossa ja Loimu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loimuhan oli aivan mahtiherkkua, jota varmasti ostan uudestaankin mutta toi Blossa, miten sen nyt kauniisti sanoisi.. no, postaus on aiheesta tulossa lähiaikoina :)

   Poista
 3. Tätä minäkin haluan, Loimun ja Blossan kävin ostaan jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä pitää kyllä ehdottomasti ostaa uudestaan, onneksi on aikaa vielä jouluun ;) Tuuthan kertomaan mitä mieltä olit Blossasta, ei ollut mun makuuni yhtään :/

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)