lauantai 5. marraskuuta 2016

Kirsikkainen Loimu

'Jo astuu talvi pakkassaappain, marjamaille maistuville, pohjolan saloille suurille. Vaan ei haittaa huurre, tuisku meitä, Loimu lämmin kun käteen peitä. Käsityötaidolla sukupolvien on marjaisa vuosikerta uuttunut, iloksi ystävien ja läheisimpien.'

Luiden ja ytimien kylmyyttä on täällä siis lääkitty Loimun uudella vuosikertaglögillä. Se olikin osaltani niin odotettu uutuus, että en malttanut sitä säästellä, vaan piti sitä maistaa mukillinen heti kun se käsiini sain. Onneksi sentään ehdin kotiin ;) Oivoi, oli se kyllä niin mahtavan hyvää!

Maistoin glögissä kirsikan lisäksi selkeästi myös mansikan maun. Ehdoton plussa viime vuotisiin vuosikertoihin verrattuna oli alempi alkoholiprosentti! Joka siis on 15%.


Alko kertoo:
Lignell&Piispasen vuosikerta on valmistettu perinteisin menetelmin maustamalla Cabernet Sauvignon punaviini marjauutteilla ja glögimausteilla.
Punainen, kirsikkainen, kevyen mansikkainen, hennon mustaherukkainen, joulumausteinen.

Lisää monenmoisia glögiesittelyjä ja arvioita tulossa enenevissä määrin. Varsinkin alkoholittomista ihanista erikoisglögeistä tulen esittelemään teille monta herkullista makua :) Siis stay tuned ❤️


Tunnelmallista pyhäinpäivän iltaa teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä on odotuksen arvoinen! Lämmittäviä glögihetkiä sulle, pioni :)

   Poista
 2. Nam, kirsikkaa! Pitääpä testata, vaikka se ruotsalainen luomu on jäänyt suosikiksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, Joululainen! :P
   Kannattaa ehdottomasti testata, suosittelen lämmöllä :)
   Ruotsalainen luomuglögi oli myös huiman hyvää!

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)