torstai 13. lokakuuta 2016

Paketointia Bloomingvillen tapaan

Ihania joulukuvastoja tupsahtelee jo postista sekä osuu silmiin netissä pyöriessä. Bloomingvillen tämän vuoden joulukuvasto oli niin kertakaikkisen herkullinen, että ajattelin jakaa suosikkini siitä tänne blogiinkin. Kuvastosta löytyi niin paljon kaikkea kaunista, että taidanpa koostaa aiheesta useammankin postauksen. Tässä niistä ensimmäinen, jossa muutamia poimintojani Bloomingvillen paketointi-ihanuuksien valikoimasta :)







Kuvat: http://www.bloomingville.com


 Mitäs te muut jouluttelijat tykkäätte? :)

11 kommenttia:

  1. Oijoi, onpa ihastuttavia matskuja! Kiitos tästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Saattaisi tulla kalliiksi, jos pääsisi noita shoppailemaan.. ja paljon ihania juttuja vielä jäi postattavaksi :)

      Poista
  2. Ihanilta näyttää! Ostin tänään ekan joululehden, tästä se taas alkaa...niin paljon kivoja ideoita ja niin vähän aikaa :)terkuin Suska.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein tartuin eilen kaupassa jo joululehteen, mutta tyydyin sitten ihastelemaan etukantta :) Ja niin hyvin Suska sanottu - todennäköisesti aika loppuu taas kesken kaikkien inspiroivien jouluideoiden keskellä :D

      Poista
  3. Mun täytyy kyllä tänä vuonna edes vähän panostaa paketointiin - tuntuu, että lahjat ovat joka vuosi ihan samanlaisia ja noudattavat samaa kaavaa: yksivärinen paperi ja toisella värillä lahjanaru ympärille. :D Jokin paperipussikin voisi olla kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sama vika! Sitten kun sitä paketoitavaa on niin paljon, että tulee usein paketoitua viime tinkaan, käytettyä tusinapaperia ja kiharrettua tavisnauhat päälle ;D
      Noi Bloomingvillen paperipussit on niin ihania!

      Poista
  4. Noi nauhat ei oo mun mielestä kauhean jouluisia, tykkään kyllä tosi paljon tuosta musta-valkoisesta merry christmas -nauhasta. Toisaalta noi harmaat ja pinkitkin voisi hyvin sopia jouluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä aika hillittyjä ja ehkä just siks uppoaakin mun makuuni hyvin :)

      Poista
  5. Rakastuin noihin pakettikortteihin. Aivan ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihanat, niitä oikein mielellään laittelisi paketteihin :)

      Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)