keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kranssihommissa

Sata päivää jouluun -juhlakranssini lakastui aika pian. Tänään sain inspiksen tehdä sen tilalle uuden ja tällä kertaa vähän kestävämmästä matskusta. Väkersinpä siis kauden ensimmäisen havukranssin. Käytin taas luottovinkkiäni, jolla on älyttömän helppo ja nopea tehdä kranssi. Suosittelen!

 
 
MUKAVAA LOPPUVIIKKOA!

10 kommenttia:

 1. Tosi hieno! Ja kelpo vinkki tuo henkari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! ♥ Edelleen kun olen hyvin yksinkertaisten, vihreiden kranssien kannattaja, niin olen lopputulokseen itsekin tyytyväinen :) Henkari on niin helppo tapa tehdä kranssi, ettei oo tosikaan :D

   Poista
 2. on kyllä nätti ja siro kranssi !

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava postaus. Kiitos! meille noita ärsyttäviä nirulankahenkareita kertyy aina pesulasta palaavien byysien mukana. Nyt niille tuli todella käyttöä ja aivan mahtava idea..innostuin. mä kans haluan tehdä noita siroja ja kauniita kransseja. Löytyyköhän isännän kaapista pesulareissua tarvitsevia kulmabyysiä lisää:-)
  t. hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Kiva kuulla että innostuit, Hanna ♥ Nyt ihmeessä kaikki housut pesulaan, että pääset sinäkin kranssihommiin! :D

   Poista
 4. Voi olin jo ihan unohtanut tämän vinkkisi. Kaunis kranssi ja tuo henkaripohja vaikuttaa tosi näppärältä. Pitääkin ottaa asiakseen testata. Kiitos kun muistutit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vähän liiankin helppoa, mutta ah, niin kiitollista tällaiselle 'äkkiä heti nyt valmista' -ihmiselle ;D

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)