tiistai 23. syyskuuta 2014

Kolme kuukautta Jouluun on..

.. laskin muuten ihan itse äsken!

Good to be back ja ihana puhaltaa pölyt joulublogin kääreistä ja avata se taas. Uudistin vähän blogin ulkoasuakin tulevan bloggailusesongin kunniaksi. Toivottavasti teitä lukijoitakin vielä blogin ääreltä löytyy ja saan jakaa innostusta sekä ideoita samanhenkisten jouluttelijoiden kanssa!
 
Löysin ihanasta Lotteriet -blogista viime joulun alla kirjoitetun 'Blogi pullollaan joulua' -postauksen, josta löytyi maininta minunkin piskuisesta blogistani:

'Joulublogi Jouluttelua osoittautui myös jouluideoiden aarreaitaksi. Bonuksena, että blogista löytyy ripaus kirjoittajan persoonaa ja astetta enemmän lifestyleä muuhunkin kuin vain pelkästään jouluun liittyen. Aivan ihanalta vaikuttava jäätelöresepti koukutti tämän mamman lopullisesti.'

Jouluttelija nöyrästi kiittää ja kumartaa kauniista sanoista! Siihen koitan pyrkiä tänäkin vuonna, että täältä saisi mahdollisimman moni lukija inspiraatiota omiin valmisteluihinsa sekä vuoden parhaan juhlan viettoon! Ainakin kovasti paljon fiilistellään Joulua, leivotaan jouluisia herkkuja, maistellaan glögejä, joista parhaani mukaan kirjoitan arvosteluja sekä seuraillaan 3-lapsisen perheen joulutouhuja. Tervetuloa matkalle kohti Joulua 2014!10 kommenttia:

 1. Ihanaa kun joulublogeissa on taas elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä on! Itse sain sentään pantattua blogin avausta tähän 24.pvään :D

   Poista
 2. Ihanaa kun voi täällä joulublogissa jo fiilistellä joulua, tuolla omassa blogissa ei ihan vielä voi alkaa hehkuttaa joulun tunnelmaa. Mulla muuten on aika monta joululahjaa jo hankittuna ja melkein kaikki ainakin suunniteltuna. Tänä vuonna olen ajoissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, täällä on lupa fiilistellä vaikka kuinka aikasin :D Todellakin olet ajoissa, wau! Mullakin on jo yksi lahja hankittuna, hyvä alku :)

   Poista
 3. Tervetuloa taas joulumaailmaan. Ihanaa kun muutkin joulublogit alkavat heräilemään kesähorroksesta :)

  Kohti joulua -joulublogi

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, ihanaa & ideoita odotellaan innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolin toisin, kyllä! Ihana aika vuodesta käsillä :)

   Poista
 5. Mun eiliset kommentit eivät tainneet tulla läpi. Mutta siis, ihanaa että tulee joulu! Ja ehdottomasti olen mukana seurailemassa jouluvalmisteluitanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tämä tuli läpi :) Kiva kun olet mukana!

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)