maanantai 17. joulukuuta 2012

Piparkakkutalon pihatyöt

Löysin kuin löysinkin vähän aikaa rakennella piparkakkutalon pihan kuntoon!Tähtipipareista aitaa, vihreistä kuulista pensaita ja eskarin kanssa koristeltiin pari kuusta pihamaalle. Rekikin sai paketteja kyytiinsä ja koko töhäys lumisokerisateen niskaansa.

 

Tänään olen kaiken kiireen lomassa tehnyt listaa, mitä jouluksi pitää vielä hankkia leivonnaisia ja ruokia varten. Itse joululahjat ovat jo vahvasti plakkarissa. Onneksi jouluna pääsee valmiiseen pöytään :P Rosollin olen sinne luvannut pilkkoa ja päätonttu leipaista saaristolaisleipää. Tasan viikko jouluun, iik! :)

4 kommenttia:

 1. On se vaan kaunis... *huokaus* Tuo reki on aivan ihana!
  Täällä suunnalla tehdään nyt kanssa kovalla tohinalla listaa siitä mitä pitää ostaa, mitä pitää tehdä, ja missä pitäisi milloinkin olla. Huomaa että joulu lähenee, kun on ihan mahdoton tohina päällä. Lahjat onneksi ainakin pääsääntöisesti plakkarissa, ja kotikin suurelta osin siivottu. Mutta vielä tuota puuhaa riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Paljon muitakin talosuunnitelmia oli, mutta ensi vuodeksikin pitää kai jättää jotain ;)
   Meillä saapui juuri kuusi pihaan, pitää käydä nuuhkaisemassa sitä ihanaa kuusen tuoksua, niin saan inspiraation vielä siivota paikat tiptop että saa kuusen sisälle :)

   Poista
 2. Hei Miru, käy kurkkaamassa blogiani. Siellä on tunnustus sinulle. :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)