sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Herkut pakettiin

Tässäpä kaikki herkkupalat kauniisti rasiassa menossa lahjaksi isänpäivänä.
Kaunista nauhaa vielä ympärille.
Samaan tyyliin ajattelin joulumuistamiset tehdä, kunpa vaan jostain löytäisin lisää tämäntyyppisiä rasioita. Ei haittaa vaikka olisivat peltisiäkin! En ole löytänyt kaupoista enkä netistä. Etsintä jatkukoon.. ja sillä välin:

                                     IHANAA ISÄINPÄIVÄÄ KAIKILLE ISEILLE!

4 kommenttia:

 1. Kyllä olet ahkeroinut paljon kaunista ja herkullista!
  Mistäköhän noita rasioita tosiaan saisi? Leipomoliikkeiden rasiat ovat liian ohuita.
  Mekin olemme Isänpäivää herkutelleet brunssilla.Oli jälkkäriks lettuja hillolla ja kermavaahdolla ja lisäksi lajitelma Fazerin kakkuja. Kyllä tytöt tykkäsivät!
  Kerro perhostenkeräilijälle, että mökkinaapuri sai tyttöjen tekemien korttien lisäksi myös kokoonlaitettavan katiskan kesällä rantaveteen heitettäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä mietin myös noita leipomon leivoslaatikoita, pitää vielä koluta lisaää kauppoja ja googletella.
   Nam, mikä brunssi! :P

   Poista
 2. Vautsi, tosi upeita! Noita vois itsekin koittaa tehdä, koska nyt on otettava kaikki keinot käyttöön tän kaamosahdistuksen karkottamiseksi! Tää typy haluaa lunta, valoa ja pakkasta, mieluiten nyt heti! Ootteko muuten tehneet itse kynttilöitä koskaan? Me ostettiin Tiimarista kilo kynttilämassaa ja muut tarvittavat tilpehöörit, joten joku ilta täällä pistetään pystyyn kymttiläpaja. :) Pusut ja halit sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä suht helppo tehdä, mutta haukkasin vähän liian suuren palan, kun tein noin montaa makua. Mut onneks niitä kehuttiin, etten turhaan niitä pyöritelly :D LUNTA pitää saada - ja pian!!
   Kynttilöitä en ole kokeillut koskaan tehdä, olis aika kiva kokeilla puuhastella niitäkin :) Pusmus teille ja hushus kaamokselle!! :)

   Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)