torstai 6. marraskuuta 2014

Torstain parhaudet

Torstai ON toivoa täynnä. LUNTA - tänään satoi lunta! Tai no ehkä se oli enemmänkin loskaa, mutta sekin lasketaan! Pieni hillitty jouluinen asetelma pihlajanmarjakransseineen ja sammalineen jo ehkä sallitaan? Ensimmäiset joulutortutkin lumi innoitti uuniin työntämään. Täytteenä omenakanelihilloa ja vanhan ajan vaniljakastiketta. Jos innostuit sinäkin vaniljatäytteestä (joka on muuten todella herkullista) helppo ohje löytyy blogistani täältä.

 
 

12 kommenttia:

  1. Samat tunnelmat oli meidän torstaissa. Nyt näyttäisi jo olevan veden puolella.. mutta mikä on tuo ihanuus, tuo valkoinen koriste?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanuus on keraaminen pallero, jossa valo sisällä - mutta kuvassa siitä on vähän jo paristot ehtoopuolella, eikä valon kajastus näy.. Tigeristä - 3€! :)

      Poista
    2. vau, kiitos vinkistä! voi kun niitä olisi vielä siellä... :D

      Poista
    3. Toivotaan! Äkkiä shoppailemaan :)

      Poista
  2. Meillä tuli tykkylunta toissapäivänä, joka vielä jäi maahan mutta viikonloppuna sulanee. Puita se tuhosi, mutta kaunista on. Suloisia koristeluja olet tehnyt. Kun omaa metsää ei ole, ei ole sammalta tullut hankittua. Se sopii hyvin asetelmiin. Minäkin pidin tuosta valkoisesta pallosta. Liekö itse askarreltu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Pallero tosiaan on Tigeristä hankittu ja se on tosi kaunis hämärässä..

      Poista
  3. Mulle omenakanelihillokin oli vaihtelua sen iänikuisen luumuhillon sijaan! Mutta sullapa olikin ihanan kuuloisia ohjeita, täytyykin kokeilla appelsiinimarmelaadia ja vaniljakastiketta! Jotenkin ne tortut maistuukin paremmalta näin ennen joulua, jouluna syödään niin paljon muutakin herkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sait uusia vinkkejä torttuihin! :) Totta, mäkin tykkään nautiskella niitä tässä joulua odotellessa - jouluna sitten jotain muuta :P

      Poista
  4. danke für die tollen bilder und inspirationen, einen schönen freitag wünscht angie aus deutschland

    VastaaPoista
  5. Oi, kuinka hienot asetelmat. Sinulla on kyllä silmää :)

    VastaaPoista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)