lauantai 19. lokakuuta 2013

Glögiä ja suklaakakkua

Kauden ensimmäinen glögikokeilu - Lignell & Piispasen Loimu 2013 -vuosikertaglögi. Jouluista punaviiniä vadelmalla ja mustikalla sekä ripaus kanelia ja neilikkaa.



Pullon takapuolella lukee näin:
~Metsään siniseen hämärä jo hiipii. Ensipakkasten paukahdus koolle kutsuu, tähtien alle, joulun valoon. Oksien välistä kuiske kuuluu - kaikki rakkaat yhteen kootkaa, juhlaan suurimpaan.~

Ja suurta juhlaa onkin ilmassa, vaikkei vielä joulu olekaan, nimittäin pienimmäisen 1/2 vee 'synttärit'!Päivän kunniaksi leivoin tänään suklaakakkua. Kakun kyytipojaksi makusteltiin Loimua. Glögi oli herkullinen; mausteinen, marjaisa ja vahva. Pitää muistaa vetää ensin nenän kautta henkeä kun hörppää lämmintä vahvaa glögiä :D Mutta noin niinkuin kiteytettynä - suosittelen!




                                    Lämpöistä lauantai-iltaa jokaiseen kotiin ja koloon! :)

6 kommenttia:

  1. Mä olisin halunnut ostaa tätä viime viikolla, mutta kyseisessä Alkossa ei näkynyt sitä missään - myyjältä en huomannut kysyä :( Onneksi on vielä aikaa testata...Musta jotenkaan tän vuoden valikoima ei ole niin mun makuuni, mutta eiköhän sieltä jokin suosikki löydy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se sinne hyllylle ilmestyy, on kyllä hyvää :P Epäilen, etten tämän parempaa glögiä edes löydä, mutta muutamia tietty pitää taas testailla :)

      Poista
    2. Semmoista vielä, että vaikken ole muita maistanut, niin tästä tule meidän jouluaaton glögi :P Kävi vähän kuin mun talvikenkien kanssa, ekat otan ;)

      Poista
  2. Hipelöin tätä pulloa Alkossa viimeksi, voisin ostaa sen ihan vain siksi että se viehättää silmääni älyttömästi :) Mutta nyt kun kuulin että sen on kaiken lisäksi hyvääkin niin pitäähän sitä mennä hakemaan. Varsinkin nyt kun sitä vielä saa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullo on kyllä tosi kaunis ja maku kruunaa kaiken! :P

      Poista

Pienikin kommentti lämmittää jouluttelijan mieltä :)